Zalán
3 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

A Fradi továbbra sem tud megegyezni a szurkolóival

2016.04.12. 19:37

Eredménytelenül zárult a Ferencvárosi TC és szurkolóinak tárgyalása, úgyhogy a tábor továbbra sem tér vissza a Groupama Arénéba. 

A tárgyalásokon a klub vezetői felajánlották a szurkolói csoportoknak, hogy amennyiben a következő két bajnoki szezonban nem történik botrány, nem tapasztalható elfogadhatatlan viselkedés a lelátón, a stadionban és annak környékén, akkor a 2018/19-es bajnokságtól a klub megszünteti a kötelező szkennelést, opcionálissá teszi a vénalenyomat megadásához kötött beléptetést.

 A megbeszéléseken ezt az ajánlatot azzal bővítették, hogy a B1, B2, B3 szektorokban a felére csökkentik a jegyek árát. Az FTC emellett jelezte, hogy a szurkolói csoportok által kért pontokból többet is teljesít,

  • például rendszeresen tart ankétot,
  • felfüggeszti a kitiltásokat,
  • visszavonja a kabalasast,
  • összefésüli a meglévő Szurkolói Kódexet a drukkercsoportok javaslataival és rendszeres egyeztetések lesznek a szurkolói csoportok vezetőivel.
  • megvizsgálja a biztonsági szolgálat működését és mindent megtesz a panaszok megszüntetéséért.

A közlemény szerint a szurkolói csoportok nemet mondtak a klub ajánlatára és a vénaszkenneres beléptetés megszüntetésére is, írja az MTI. 

Kubatov Gábor klubelnök múlt hétfőn úgy fogalmazott: ameddig van minimális esély a kiegyezésre, dolgozni fog érte, mert a csapatnak szüksége van a remek hangulatra.