Fülöp, Evelin
EUR 393,99 Ft
USD 368,81 Ft
13 °C
27 °C

Kleinheisler: 7 perc, nagy játék

2016.04.20. 10:15

A Bayern München kedd este, Thomas Müller két góljával 2-0-ra győzte le a Werdert a Német Kupa elődöntőjében. Kleinheisler László, a magyar válogatott játékosa a meccs végén, a 83. percben, már 2-0-nál állt be, de ez idő alatt is sokat tett hozzá csapata játékához.

Előbb szép szereléssel, majd egy pontos indítással bizonyította, ennél sokkal több időt kellene a pályán töltenie, a leglátványosabb megmozdulása a meccs utolsó percében jött. Jobb oldali beadást kapásból küldött a kapu irányába, és nem sokat tévesztett.

Kleinheisler idén januárban szerződött a Werder Bremenhez. Eddig hat Bundesliga meccse volt, a kupában most lépett először pályára. Gólt még nem sikerült rúgnia.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét