A Leicester lehet, hogy most nyerte meg

2016.04.25. 22:56

Óriási lehetőséget szúrt el a Tottenham a Premier League 35. fordulójában. Hiába irányította a West Bromwich elleni meccset, végül 1-1 lett a végeredmény. Három fordulóval a vége előtt a Leicester előnye ezzel hét pontra nőtt.

Pedig az első pillanattól kezdve a Tottenham irányította a meccset, a WBA nagyon ritkán jutott el a londoniak kapujáig. Harry Kane lőtt egy kapufát, aztán Erikssen szabadrúgásból súrolta azt.

Aztán jött a Spurs vezető gólja, elég furcsa, komikus helyzetből. Jobbról jött a szabadrúgás, Vertonghen és a vendégek védője, Dawson ment a labdáért, mind a ketten elestek és végül Dawson testéről, a kapus Myhill lábai között vánszorgott a kapuba a labda.

Feljött a West Brom a második félidő elején, de az 58. percben jött a harmadik Tottenham kapufa, Lamela gurítása pattant vissza. Majd Dembelének volt egy 30 méteres, nem sokkal mellé menő lövése.

Aztán, ahogy ilyenkor lenni szokott, jött az egyenlítés a 78. percben. A sors pedig igazságot adott Dawsonnak, akinek a fejéről szállt be a labda egy szöglet után.

A végén hiába próbált görcsösen támadni a Tottenham, nem tudták megszerezni a győztes gólt. Sorsdöntő lesz a következő forduló, amikor a Tottenham a Chelsea vendége lesz, míg a Leicester a Manchester United otthonába utazik. Ha nyer a Leicester, akkor a többi eredménytől függetlenül bajnok lesz.  • Tippek
  • Lakáshitel