11:00, November 28.
Kamerun 0
Szerbia 0
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Másfél centis a szakadás Ronaldo combjában

2016.04.29. 08:55

A Mundodeportivo.com értesülései szerint Cristiano Ronaldo sérülése súlyosabb, mint ahogy azt eddig sejteni lehetett. Korábban mikroszakadásról beszéltek, de a mostani hírek szerint a Real Madrid csatárjának combhajlítójában másfél centiméteres beszakadást találtak.

Ronaldót a madridi Ruber klinikán vizsgálták meg, a mágneses rezonanciás képalkotás mutatta ki nála a sérülés nagyságát. A gyógyulási idő egy ilyen sérülésnél körülbelül két hétig tart. Az nem is lehet kétséges, hogy Ronaldo kihagyja a május 4-i Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóját a Manchester City ellen.

Az őssejtes kezelés gyorsíthatja Ronaldo gyógyulását, de ha túl hamar tér vissza a játékba, sérülése súlyosbodását kockáztatja. A Real-csatárt jelenleg az a Joaquin Juan kezeli, aki az NBA-kosaras Pau Gasol rehabilitációjában is részt vett.

A keddi Manchester City-Real Madrid BL-elődöntőn Cristiano Ronaldo nem játszott egy percet sem, miután a mérkőzés napján "érzett valamit" a múlt szerdán, a Villarreal ellen szenvedett sérüléséből. Az akkori diagnózis szerint nem történt semmi komoly, túlterhelte a combját egy ollózásnál, pihentetnie kellett.  • Hírek
  • Bankszámla