Judit
2 °C
7 °C

Gyenge Nagy Ádám kondíciója?

2016.08.01. 11:26

Nagy Ádám bő két hete igazolt el a Ferencvárosból a Bolognába. A középpályás már több edzőmeccset is játszott, kapott már dicséretet, most pedig kritikát is. A válogatottban az egyik legtöbbet futó játékosnak a kondíciójával vannak bajok.

Nagy az Egyesült Arab Emirátusok-beli el-Ain ellen játszott a Bolognában, TuttoBolognaWeb értékelése szerint viszont egyáltalán nem nyújtott jó teljesítményt.

„Nem úgy tűnt, hogy a legjobb kondícióban lenne. Még mindig túl félénk ahhoz, hogy övé legyen a kulcsszerep a középpályán. Nagy az ellenféltől is szenved fizikailag, sok párharcot elveszít. A nyár még hossszú. A srác tud fejlődni, főleg, ha keményen dolgozik a fizikumán." 

Hasonló véleményen volt az első meccs után Roberto Donadoni edző is, azt mondta, Nagynak még fel kell venni a csapat ritmusát és megszokni a keménységet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?