Guardiola elköltött még 43 millió eurót

2016.08.02. 11:59

A Manchester City kedden megerősítette Leroy Sané szerződtetését a Schalkétól, a német szélső 43 millió euróért érkezik a Premier League-be. 20 éves, német válogatott, ott volt az Eb-n is, de amiről ismert lehet, az egy Real Madrid elleni BL-meccs, amit 2015 tavaszán 4-3-ra nyert a Schalke.

Sané ott rúgta ezt a gólt a Bernabeu-stadionban, 19 évesen:

Leroy Sane elképesztő gólja - Real Madrid vs. Schalke (3:3)

Guardiola már Bayern-edzőként is rajta tartotta a szemét, kulcsszerepet szán neki a City újjáépítésében. Ilkay Gundogan és Nolito után ő a harmadik nagy erősítése, illetve megvette még az ukrán Alexandr Zincsenkót is, de neki még nem tisztázott a helyzete.

Akik még jönnek a Citybe a nyáron: Gabriel Jesus, az új brazil szupertehetség és John Stones, az Everton védője. Szerződtetésük folyamatban van.

Olaszországban a Napoli mutatott be új futballistát, a lengyel Arkadiusz Miliket, akinek az érkezéséről már mi is írtunk. Ő az egyik, akivel Higuaint pótolni akarják, de várható még mellette egy nagyobb név is: az interes Mauro Icardit hajtja a Napoli, de 60 millió euróért nem adták, így még folyik az egyezkedés. Milikért 34 millió eurót kapott az Ajax.



  • Hírek
  • Személyi kölcsön