Kleinheisler máris újra edzésbe állt

2016.08.03. 11:08

Amikor Kleinheisler László Európa-bajnokságon szerzett izomsérülése alig két héttel ezelőtt kiújult, hosszú kihagyástól féltettük a magyar válogatott egyik legjobbját. Bár a teljes felépülés még várat magára, a csapata tegnapi edzéséről közzétett videókból és üzenetekből kiderül, ismét elkezdhette a felkészülést.

Mint arra minden hazai futballrajongó emlékszik, a támadó középpályás az Eb-nyolcaddöntője előtt szenvedett sérülést, combközelítő izmának ágyéki része húzódott meg. Ugyanez a sérülés aztán pár hétre rá, a Werder nyári alapozása során újult ki ismét. A klub orvosa már akkor elmondta, hogy bár a játékos tökéletes felépülése augusztus végéig is eltarthat, azt szeretné, ha minél hamarabb elkezdhetné legalább a futóedzéseket, hogy a lehető legkevesebbet veszítse az erőnlétéből.

A felvételek alapján Kleinheisler jó úton kocog, hogy – ha a Bundesliga rajtjára nem is –, de a válogatott őszi VB-selejtezőire már százszázalékos állapotban legyen. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek