Zlatan: Mi leszünk a tökéletes páros

2016.08.03. 17:20

Zlatan Ibrahimovic tökéletes partnerként tekint Wayne Rooneyra Manchester Unitednél. A két futballista múlt hétvégén Göteborgban, a Galatasaray ellen 5-2-re megnyert felkészülési mérkőzésen már szerepelt együtt a csapatban.

"Már több éve úgy látom, hogy Wayne Rooney tökéletes partner a pályán egy csatár számára. Nem csak önmagáért dolgozik, hanem az egész csapatért" - nyilatkozta a klub saját tévécsatornájának Ibrahimovic, aki június végén szerződött Manchesterbe.

Közben továbbra is bizonytalan, hogy a csapat új vezetőedzője, José Mourinho pontosan milyen szerepet szán Rooneynak. A korábbi vezetőedző, Louis van Gaal a középpályán játszatta, de ez biztosan nem fog újra megtörténni: Mourinho bemutatkozásakor azonnal közölte, Rooney támadó, és nem középpályás, így a csatársorban a helye.

"A vezetőedző elképzelésein múlik minden, de ezzel kapcsolatban nem látok semmi problémát, csak a siker számít" - tette hozzá Ibrahimovic.

A United vasárnap kezdi a szezont a bajnok Leicester City elleni - nem hivatalos - szuperkupadöntővel, majd egy hét múlva indul a Premier League. (Index/MTI)  • Hírek
  • Hírek