Vilmos
11 °C
22 °C

Barcelona-Leicester City 4-2

2016.08.04. 00:26

Stockholmban játszott a spanyol és az angol bajnok edzőmeccset, a drukkereknek nem is kellett csalódniuk. Az első félidő nagyon sima volt, Munir két szép gólt lőtt, főleg a második volt pofás, közötte Luis Suarez bemutatta, igazi tank, úgy verekedte át magát az ellenfél védelmén, ahogy jelenleg valószínűleg senki nem tudja a világfutballban.

Messi az első és a második gólhoz adta az asszisztot, csendes meccse volt, bár 66 percet játszott, igazi ziccerbe nem is került. Lassan kezdhetünk hozzászokni, hogy a gólzsákból irányító lesz, ő mozgatta a Barcát.

A szünetben sok csere volt, a Leicesterbe beállt az új szerzemény Musa, aki húsz perc alatt be is vágott két gólt. MIndkettőt siralmas Barca-védekezés előzte meg, de a csatár remekül használta ki a lehetőségeket.

A végén már egy Barca D volt a pályán, legfőképp tinédzserekkel, de így is sikerült gólt szerezniük: percekkel a lefújás előtt a 17 éves Rafa Mujica rúgott szép gólt.

A Barca szombaton a Liverpoollal játssza következő edzőmeccsét, a Leicester Citynek vasárnap a nem hivatalos angol szuperkupadöntő jön a Manchester United ellen a Wembley-ben.