Kutyaszorítóban: visszavarrták az exmilanos francia válogatott futballista fülét

2016.08.04. 17:56
Hihetetlenül szerencsétlenül sérült meg a Bordeux legújabb igazolása.

Hétfőn igazolt a Milantól a Bordeaux-ba Jeremy Menez, szerdán játszotta első edzőmeccsét új csapatával, csütörtökön sebészek mentették meg füle egyharmadának elvesztésétől.

A meccs hevében az ellenfél Loirent egyik futballistája, a gaboni Ndong ugyanis rálépett a földön fekvő Menez fejére, és az éles stopli levágott egy darabot a testrészből.

Menezt azonnal lecserélték, majd másnap plasztikai műtéttel visszavarrták a fülét. Jól van, egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia, de ha a tervek szerint gyógyul, nem sokat.

Ndong azonnal bocsánatot kért, és szabadkozott, hogy nem direkt csinálta, véletlen baleset a sérülés, amiről mi más jutna az eszünkbe, mint Quentin Tarantino első filmje.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás