Gyárfás
16 °C
29 °C

Már lehet jegyet venni a válogatott első vb-selejtezőjére, bérletet a hazai meccsekre

2016.08.17. 16:40

 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn megkezdte a bérletárusítást a szeptemberben rajtoló világbajnoki selejtezősorozat hazai mérkőzéseire.

"Az Európa-bajnokságon sikerrel szereplő válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, de a hazai vb-selejtezőknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak. Ennek ellenére a szövetség nem emeli a vb-selejtező mérkőzésekre szóló jegyek árait, sőt új kedvezményrendszert vezet be a nemzeti csapat mérkőzéseire" - olvasható az MLSZ honlapján.

A beszámoló szerint a kedvezményrendszer egyik elemeként a vb-selejtezőkre bérletet is válthatnak a szurkolók, amennyiben belépnek az MLSZ Szurkolói Klubjába. A bérletvásárlás egyik előnye, hogy azzal a szurkolók garantáltan ott lehetnek a válogatott valamennyi hazai vb-selejtezőjén, másrészt a bérletek az eredeti jegyárhoz képest 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

A klubtagsághoz érvényes Futball- vagy klubkártyával lehet regisztrálni a Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon. ez után pedig megvásárolható a bérlet, amely - a jegyekhez hasonlóan, elhelyezkedéstől függően - több árkategóriában elérhetőek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Akinek még nincs Futball- vagy klubkártyája, a klubkartya.mlsz.hu oldalon igényelhet egyet.

A nyári Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyarok első vb-selejtezős mérkőzésüket a Feröer-szigeteken játsszák szeptember 6-án, míg hazai közönség előtt október 7-én, Svájc ellen lépnek pályára először.

Utóbbi találkozóra szeptember 5-től lehet jegyet venni, de a szeptember 6-i, thórshavni mérkőzésre már szerdától. A Magyar Labdarúgó Szövetség 228 jegyet kapott a feröeri szövetségtől, ezért a jegyvásárlásra korlátozott számban nyílik lehetőség. A meccsbelépőkre váltható utalványok már megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 6700 forintos egységáron.

Az utalványokat személyesen is meg lehet vásárolni a Ticket Express budapesti irodáiban (TEX Bálna, TEX Syma), illetve országszerte a TEX partnerirodáiban - szurkolói kártyával és kártya nélkül, a személyes adatok megadásával egyaránt. (Index/MTI)