16:00, December 06.
Marokkó 0
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06.
Portugália 0
Svájc 0

Messi 16 volt, de alázott minket edzéseken

2016.09.15. 15:06

A francia Ludovic Giuly 2004 és 2007 között futballozott a Barcelonánál, nyert Bajnokok Ligáját a klubbal, és ott volt, amikor Lionel Messi felkerült az első csapathoz. 

A katalán Sportnak mesélt arról, hogy a fiatal argentin játékos annyira jó volt az edzéseken, hogy néhány alapembert felhúzott ezzel. 

"Csak tizenhat éves volt, de alázott minket a tréningeken. Többen inkább összevissza rugdosták, hogy ne szégyenítse meg őket, de neki egy szava sem volt, csak felkelt, és futballozott tovább. Életveszély volt, ahogy játszott, három-négy embert kicselezett, aztán gólt szerzett. Még az első csapatban kezdő védők is idegesek lettek, keményen bele is szálltak, de ő tűrte"

- mondta a lapnak a francia futballista. Az egész akkor történt, amikor a válogatott meccsek miatt szünet volt, és több ifijátékost is felhozott Rijkaard, hogy az első csapattal készüljenek. 

Messi együtt játszott Ronaldinhóval és Decóval is
Messi együtt játszott Ronaldinhóval és Decóval is

Akkoriban játszott a klubnál Giovanni van Bronckhorst, Rafael Marquez, Phillip Cocu, Carles Puyol és a mostani edző Luis Enrique is. 

Giuly később a Romában, a PSG-ben és a Monacóban játszott, az utóbbi években francia alsóbb ligákban futballozik.    • Hírek
  • Hírek