Botond, Mózes
EUR 385,11 Ft
USD 369,70 Ft
12 °C
29 °C

44 meccsre fogadott az angol futball hülyegyereke

2016.10.05. 18:13

A skót futballszövetség szerda este közölte, hogy a fogadásra vonatkozó előírások megsértése miatt eljárást indított Joey Barton, a Rangers középpályársa ellen. A futballista 44 mérkőzésre fogadhatott ezév július 1. és szeptember 15. között.

Bartonnak október 12-ig van lehetősége feleni a vádakra, október 27-én személyesen is meghallgatják a szövetségben.

A középpályás jelenleg háromhetes eltiltását tölti, amit a klubja szabott ki rá: edzésen ment neki az egyik csapattársának. Ez a büntetése hétfőn jár le.

Joey Barton a Celtic elleni 1-5 után veszett össze a csapattársával
Joey Barton a Celtic elleni 1-5 után veszett össze a csapattársával

Barton az angol futball utóbbi 10 évének legproblémásabb figurája, megjárt egy valag klubot és a börtönt is. Nyárig az Olympique Marseille-ben szerepelt, onnan szerződtette ingyen a Rangers. Egyszer játszott az angol válogatottban is.

Nem tudni biztosan, milyen eltiltásra számíthat, ugyanis korábban két Rangers-futballista bukott már le hasonlóan, egyikük 55, a másik 140 meccsre fogadott, és megúszták egy, illetve három meccsel.

A Rangershöz viszont nem lesz könnyű visszakönyörögnie magát a 34 éves játékosnak, mert érkezése óta inkább csak gondot okozott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Vennék
  • Hírek