Gerzson
-3 °C
2 °C
Liu Shaolin Sándor
ma 11:00
Liu Shaolin Sándor
Rövidpályás gyorskorcsolya

Ilyen nincs, Bale a bedobást is csavarja

2016.10.07. 12:32

A walesi válogatott játéka teljesen Gareth Bale-en alapul, ami nem csoda azt látva, hogy a Real Madrid játékosa még egy bedobáshoz is képes hozzátenni azt a bizonyos extrát, ami a gólhoz kell.

Az Ausztria elleni csütörtök esti világbajnoki-selejtezőn a vendég walesiek az első félidő végén másodszor is megszerezték a vezetést, a végül öngólhoz vezető akció Bale fantasztikus bedobásával indult, aki kézzel is hihetetlen kiflit tett a labdába. Érdemes figyelni, hogy pörög a labda, és hol landol, ahhoz képest, amerre indult. 

A nyilvánvalóan begyakorolt bedobásvariáció – King csúsztatta meg a röviden, majd Chester berobbanva fejelt kapura – már önmagában is gólt ért volna, csakhogy Almer bravúrosan védett, ám pechére pont Wimmerre pattant a labda, róla meg vissza a kapuba.

"Már egy ideje megy nekem a hosszú bedobás, de csak most szedtük elő"  – idézi a SkySports.com a játékost, aki nagyon örült neki, hogy a titkos fegyver döntetlenhez segítette csapatát.

A mérkőzés vége ugyanis 2-2 lett, így a D csoportban két forduló után négyen állnak 4-4 ponttal, Wales és Ausztria mellett Szerbia és Írország is ennyit szerzett.