Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Storck: A legjobb tudásunk kell a lettek ellen

2016.10.09. 19:20 Módosítva: 2016-10-09 19:20:46

A lettek elleni hétfői meccs előtt Bernd Storck arról beszélt, hogy nagyon kemény vb-selejtező vár a válogatottra.  

"Nem lesz könnyű mérkőzés a holnapi, a lett válogatott erős csapat, még ha el is vesztette pénteki selejtezőjét. Láttam a mérkőzést, és azt gondolom, nem játszott rosszul hétfői ellenfelünk, a feröerieknek szerencséjük is volt, részben ennek köszönhették a győzelmet. A legjobb tudásunkat kell nyújtanunk holnap ahhoz, hogy sikeresen zárjuk az összecsapást. A lett csapatnak erős a védelme, amelyet egy tapasztalt kapus irányít. Kompakt, szervezett játékra számítunk a hazaiaktól, ugyanakkor támadásban is veszélyesek, elsősorban a széleken, gyors játékosaik segítségével képesek megnehezíteni az ellenfél dolgát, erre alaposan fel kell készülnünk" - idézi a szövetségi kapitányt az MLSZ honlapja. 

Kitért újra svájciak elleni pénteki vereségre: "Egy vereség után minden csapat csalódott, de nem szabad a múlton rágódni, mindig a következő meccs a legfontosabb. Elsősorban a holnapi találkozón jár az eszünk, az a célunk, hogy hasonlóan jó teljesítményt nyújtsunk, mint pénteken, és megszerezzük a három pontot. Intenzív meccs lesz, a kompakt védekezés ellen nem lesz könnyű dolgunk, de meg kell találnunk a módját annak, hogy helyzeteket alakítsunk ki."

Guzmics Richárd arról beszélt, hogy óriási töltetet kaptak a szurkolóktól, ami segítségükre lehet majd, hiszen egy vesztes mérkőzés után felállva tapsolták meg a csapatot és köszönték meg a játékot. 

A Lettország-Magyarország vb-selejtezőt hétfőn este 20.45-kor kezdődik.