Valér
2 °C
8 °C

Harry Redknapp az aszfalton húzta feleségét a terepjáróval

2016.10.20. 10:55 Módosítva: 2016-10-20 14:10:33

Angol lapok értesülései szerint Harry Redknapp feleségét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, miután férje véletlenül maga után rántotta autójával egy balesetben. A 69 éves futballedző a helyi bevásárlóutcánál szerette volna kitenni feleségét, de nem vette észre, hogy a nő lába, illetve kabátja beakadt az ajtóba, és elindult. A szemtanúk szerint a Redknapp-pel egyidős asszony kiabált a fájdalomtól, és erősen vérzett a baleset után.

Az eset nagyjából 10 kilométerre történt a pár otthonától, Bournemouth Westbourne nevű bevásárló- és lakónegyedében. 

Egy, a The Telegraph által idézett szemtanú elmondása szerint "sok vér volt az aszfalton, Harry (Redknapp) pedig teljesen ki volt kelve magából. Borzasztóan balszerencsés baleset volt."

Fotó: Khalil Mazraawi / AFP

Egy másik nyilatkozó szerint az edző lehúzódott, hogy a felesége ki tudjon szállni, de hamarabb elindult, minthogy ez teljesen megtörtént volna, a nő pedig elesett. Felesége kiáltásaira azonnal a fékbe taposott, de addigra az asszony lába súlyosan megsérült. Először többen azt hitték, hogy egy gyalogost ütött el, csak később vált egyértelművé, hogy a sofőr saját felesége volt az áldozat.

Redknapp a segítség megérkezéséig igyekezett ellátni az asszony sérüléseit, és látszott rajta, hogy sokkolták a történtek. Amikor megérkeztek a mentők, ő is a feleségével tartott a kórházba. A párhoz közel álló források szerint Mrs Redknapp még aznap átesett egy műtéten, és már jobban van, ám egyelőre még a kórházban lábadozik.

Harry Redknapp többek között a West Ham United, a Tottenham Hotspur és a Portsmouth csapatát is vezette a Premier League-ben, jelenleg az ausztrál Central Coast Mariners tanácsadójaként dolgozik.