Zsuzsanna
-4 °C
3 °C
Jégkorong
Percről Percre

Patrice Evra az Insta királya

2016.10.31. 11:51 Módosítva: 2016-10-31 15:10:14

Vannak a szimpatikusan unalmas sztárok, meg az ellenszenvesen nyomulósok. És van Evra Instagram-oldala. Legyen a téma társadalmi szerepvállalás, kislánya születésnapja vagy csak egy hétfő reggel, a franciát nem lehet kibírni vigyorgás nélkül.

"Legyél olyan, minta a pandám. Fekete, fehér, ázsiai és kövér. Mondj nemet a rasszizmusra!" (zene: Desiigner - Panda)

Nem csak pandává bír változni, ha kell, a tigris is megy.

"Sziasztok. Tudom, hogy most mindenki rajtam nevet. De ez egyáltalán nem vicces, ha kislányod van, bármit kérhet tőled, és  bármit meg is teszel. Még a tigrist is vállalod."

A video posted by Patrice Evra (@patrice.evra) on

Mindez minimalaccal kiegészítve is megtekinthető.

De nem csak édelgés zajlik Evra instáján, dehogy. Parádés bennfentes videókra is bukkanhatunk, például a Juve francia raptriójáról.

"Mit kezdjünk ennyi trófeával?!"

A video posted by Patrice Evra (@patrice.evra) on

Vagy arról, amikor a csapattársait, legfőként Mandzukicot osztja, miközben a pápához mennek.

"Nézd ezt az embert. Ha a pápa meglátja, szívrohamot fog kapni. Ez egy gazember, azonnal szívrohamot fog kapni tőle."

A video posted by Patrice Evra (@patrice.evra) on

Messze legfontosabb jó tulajdonsága azonban az, hogy imádja, amit csinál. Ezért lehet a legjobban bírni. Pontosan annyira élvezi az életét, amennyire elvárnánk egy futballsztártól. Akkor is, ha hétfő van. Ha egy videóban kellene összefoglalni az Evra-jelenséget, akkor ez lenne az:

"Miért utálják az emberek a hétfőt? Az én Instámon nem tudod utálni a hétfőt. (zene:Marvin Gaye & Tammi Terrell - Ain't no mountain high enough)

Why peoples hate. Monday ? I love this game ahahahahah***you shouldn't let me discover insta *#Marvin#crazy#happiness

A video posted by Patrice Evra (@patrice.evra) on

És az sem zavarja, ha épp esik, legalább lehet majd edzésen nagyokat becsúszni. Még egy hajnalig húzódó doppingvizsgálat sem törli le az arcáról a mosolyt, inkább nekiáll ökörködni a kihalt stadionban.

Természetesen ezeken túl is található még Patrice oldalán kincs számtalan: ökörködés Pogbával; erősen egyértelmű utalások Bob Marley-val megtámogatva; brutál cross-training; sztorizás az argentinokkal a repülőn arról, amikor csukott szemmel imádkozott a templomban, és egy autogramkérő megveregette a vállát "azt hittem, Krisztus szállt le a keresztről"; de járt örömtáncot Higuain leigazolásának hírére, tartott közös karácsonyt az összes unokahúgával és öccsével, és azt is elmeséli, miért mondja állandóan, hogy "I love this game", és ennek mi köze van ahhoz, hogy 10 évesen kebabra lejmolt az utcán, olyan szegény volt.

Most őszintén, ki gondolta volna róla, hogy ekkora arc?