Leó, Szaniszló
5 °C
17 °C

Van honnan feljönniük az oroszoknak

2016.11.10. 20:57

A következő két világbajnokság rendezője egymással játszott barátságos meccset csütörtökön. Katar Dohában fogadta az oroszokat, és 2-1-re meg is verte.

Az oroszok tizenegyessel szereztek vezetést, majd a hazai csapat ugyancsak tizenegyesből egyenlített még az első félidőben, de előtte még ki is hagyott egyet.

A második félidőben Katar vezető, egyben győztes gólja a 72. percben született meg, de Kokorin a 87. percben egyenlíthetett volna, de a csatár kihagyta a menetrendszerűen megítélt büntetőt.

A Legiát elhagyó Csercseszov edzőnek lesz még dolga, hogy ezt a csapatot összerakja 2018 nyarára, az Eb-n leszerepelt csapat védelmét mindenesetre már teljesen lecserélte erre a meccsre. Berezuckij testvérek már nem is voltak fiatalok, részben szükségszerű is a fiatalítás.

2022-re ebből a katari csapatból nem tudni, ki marad, mindenesetre most csak két Brazíliából honosított játékos lépett pályára. De még így is akadt a csapatban, aki a Zöld-foki szigetekről, Ghánából vagy Algériából választotta magának a kis országot.