Orsolya
5 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Ilyen válogatottal még sosem állt fel a magyar válogatott, mint a svédek ellen

2016.11.15. 08:44

Ma este 19.45-től a Groupama Arénában a svéd válogatott elleni barátságos mérkőzésen búcsúztatják a magyar válogatottól Király Gábort, Juhász Rolandot, Vanczák Vilmost és Hajnal Tamást. Az előbbi kettő pályára is lép, utóbbiak civilben intenek búcsút a közönségnek.

A mérkőzésre még 10 ezer jegy gazdára vár, állítólag már fél áron is megvehetőek a jegyek, és az is igaz, hogy a vasárnap Andorrát 4-0-ra verő tizenegyből a többség már visszatért a klubjához. Így fordulhat elő, hogy eddig még szerepet nem, vagy csak alig kapó játékosok kerültek a kezdőbe, amely a Nemzeti Sport szerint a következő:

A kapuban a 107-szeres, (108-szoros válogatottként visszavonuló) Király Gábor, a védelemben az Eb-n is pályára lépő Fiola, Juhász, Kádár lesz, utóbbi most nem a bal szélen, hanem belső védőként, helyén Hangya Szilveszter, aki a Vasas futballistája, és még nem volt válogatott.

Ennél is érdekesebb a középpálya. Az Eb-n szereplő Elek Ákos, mellette a kétszeres válogatott, 20 éves Vida Máté a Vasasból, a két szélen: Németh Krisztián és Lovrencsics Gergő, a csatár mögött Stieber Zoltán kezdenek. A csatár Priskin Tamás.

Rajtuk kívül szerepet kaphatnak még további újoncok, és Király Gábort is lecserélik majd a meccs legvégén, hogy megtapsolhassa a közönség.