Valér
4 °C
8 °C

Nem volt szerencséje a Real ellen a Depornak

2016.12.10. 21:59 Módosítva: 2016-12-10 22:42:30

A Real Madrid legnagyobb sztárjai nélkül játszott a Santiago Bernabeuban a Deportivo ellen a spanyol bajnokságban (3-2). A bajnokságot vezető Realból a hétközi BL-meccs után hiányzott Cristiano Ronaldo, ahogy Bale és Benzema is. Előbbi a helyszínen civilben nézte végig a meccset.

Jamesszel, Morataval, Isco-Kroos-Casemiro középpályával az első félidő madridi fölényt hozott, de igazán nagy helyzetig a Deportivo jutott. Ezt mutatjuk a videón.

Egy jobb oldali szabadrúgás után az ötösnél többen felugrottak fejelni, a legjobban Borges, aki a kapufára bólintotta a labdát, ami egy furcsa íven repült a gólvonalnál elég magasan ahhoz, hogy egy érkező deporos feje felett elszálljon.  

Aztán ennél érdekesebben alakult a mérkőzés, ugyanis 0-0-ás félidő után Morata bombagóllal szerzett előnyt a Madridnak. De negyed óra múlva összeomlott a madridi védelem.

Casemiro egy szerelés után utolsó emberként teljesen váratlanul cipelni kezdte a labdát, a támadók szerelték, a labda Joselu elé került, aki 16-ról kegyetlenül bevágta a rövid felsőbe, majd két percre rá megint ő lőtt Keylor lábai között a hálóba. Megfordították a meccset (1-2).

Mélyen volt a Real. Ebből két csere hozta ki, Mariano és Marcelo érkezett. Előbbi a meccs finisében vállal-fejjel egyenlített, aztán a hosszabbításban a Real fordítani is tudott. Egy szöglet előtt a lengyel kapus eléggé ijesztően esett hanyat, ápolni kellett, szerencsére nem volt komoly, és elég sem, Kroos beadását ugyanis Ramos fejelte be a kezei között (3-2).

A Real ismét hat ponttal vezet a Barcelona előtt.