Ágnes
-1 °C
2 °C

Mourinho: Mehet a Unitedtől, aki akar

2016.12.14. 12:02

Jose Mourinho azt mondta: nem állna egy távozni kívánó játékos útjába, ha megfelelő ajánlat érkezik érte, de most a szezon végéig szeretné egyben tartani a Manchester United keretét.

Erről különböző átigazolási pletykák kapcsán beszélt, melyek szerint a kiegészítő embernek számító francia Morgan Schneiderlin és holland Memphis Depay iránt több klub is érdeklődik.

"Mindig kész vagyok meghallgatni az ajánlatokat, és még inkább magukat a játékosokat. Tehát ha egy futballista bekopogtat hozzám, és azt mondja, távozni akar, akkor nem állítom meg, amennyiben az ajánlat korrekt. Akkor sem állok az üzlet útjába, ha egy rivális vásárolja meg."

Példaként említette Juan Mata 2014-es klubváltását, amikor a spanyol játékos az általa irányított Chelsea-től éppen a Manchester Unitedhez igazolt. 

"Szerintem ez nem probléma. Én mindig nyitott vagyok" - tette hozzá.

A mostani helyzetről Mourinho azt mondta: nem valószínű, hogy a szezon során bárkit is elküldene. "Elégedett vagyok a keretemmel. Szeretném, ha az idény végéig együtt maradna" - nyilatkozta. Az MU 15 forduló után a hatodik helyen áll az angol bajnokságban.