Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Miért is kellene hátralépnie egy 16 éve eredménytelen elnöknek?

2016.12.14. 16:41

Rácz Félix bokszmenedzser hétfő este az M4 sportcsatorna műsorában nyilatkozta azt, hogy Csötönyi Sándor elnöknek is ideje lenne elgondolkodnia a hátralépésen. Gyárfás Tamás távozott az úszóktól, Baráth Etele pedig a kajak éléről.

Csötönyi erre reagált most minden idők legnagyobb mondatával, most irigykedhet Gyárfás, hogy ez nem neki jutott eszébe.

A MÖSZ feladata nem az, hogy versenyzőket neveljen, hanem az, hogy ehhez a feltételeket, a hátteret biztosítsa."

Csötönyi 1996 óta tölti be a tisztségét – immár ő a legrégebbi sportvezető -, és etikátlannak érzi, hogy őt is le akarják vadászni, ráadásul Rácz áll be a kórusba.

Az utolsó magyar olimpiai bajnok, Kovács István legutóbb idén májusban mondta el, hogy rettegésben élnek az ökölvívásban.

Csötönyit egyébként tavaly erősítették meg sokadszor pozíciójában, és a tagságot nem zavarta, hogy akkor még senki sem jutott ki az olimpiára. Végül ketten ott voltak Rióban, egyikük kiütéses vereséget szenvedett.

Az ökölvívásban 2000-ben Erdei Zsolt bronza óta nem volt esély éremre, 2005 óta pedig vb-érem sem jutott a magyaroknak.

Az ökölvívás a hetedik legeredményesebb sportág az olimpiák magyar történetében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek