Judit
2 °C
7 °C

Kiderült, hogy ter Stegen jogosan ordibált Suarezzel

2015.10.03. 10:41

A Barcelona 1-0-ás hátrányból fordított a Bajnokok Ligájában a Bayer Leverkusen ellen. Az első gólt sokan a Barca-kapus ter Stegen nyakába varrták, és mivel az elmúlt hetekben számos hibát vétett, nem volt nehéz ezt is, hiszen egy szögletet követően közelről fejelte be Papadopulosz.

A gól után a német kapus Suárezzel kezdett vitatkozni, az uruguayi viszont kiröhögte, ugyanakkor a spanyolok feliratozták, hogy a szöglet előtt közvetlenül milyen utasításokat adott csapattársának a kapus, és ezek alapján úgy tűnik, Suárez vastagon benne volt a gólban.

Ter Stegen ugyanis a szögletnél a rövidnél helyezkedő Barcelona-csatárnak adott utasításokat, hogy lépjen hátrébb és figyeljen az első sorba érkező ellenfélre. Suárez viszont csak tessék-lássék lépegetett, és egyáltalán nem tűnt határozottnak, így a görög válogatott Papadopulosz éppen oda érkezett, és fejelt közelről a kapus mellett a hálóba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?