Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

Messi: Kemény volt a visszatérés

2015.11.25. 15:09
Lionel Messi sérülése és két hónapos kihagyás után először volt kezdő az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-meccsen. A Barcelona-csatár az egész csapaton belül uralkodó jó hangulatról és a visszatérés öröméről is beszélt meccs utáni nyilatkozatában.

Első végigjátszott meccse mozgalmasra sikerült, rúgott két gólt, adott egy gólpasszt, majd egy sárga lapot is összeszedett, amikor a Barca tizenhatosánál szerelt szabálytalanul.

„Élveztem a játékot, örültem az eredménynek, és hogy újra 90 percet játszottam. Apránként jövök vissza, és szerencsére minden jól megy eddig. Kemény volt a visszatérés, jól felkészültem és edzettem, de azért az nem ugyanaz, mint kimenni a pályára és 90 percig nyomni. Nyugodt vagyok, és meg fogom találni a ritmusom. Nem éreztem jól magam, hogy nem mehettem ki sokáig a pályára, de élvezettel néztem, mit csinálnak minden egyes meccsen a csapattársaim" – nyilatkozta Messi a Catalan Tv-nek.

A Barcelona Messi nélkül is sorra hozta a győzelmeket, Suárez és Neymar is rengeteg gólt lőtt. A Roma ellen is betaláltak, ahogy Messi is, de a visszatérő csatár állítja, nemcsak róluk szól a Barca, hanem az egész csapatról.

„Nagyon jó most a hangulat, próbálunk profik lenni, de közben nagyon élvezni is a játékot, és ebből jól jövünk ki napról napra. Az a legfontosabb, hogy a csapatunk egységes" – mondta Messi.