Aggódhat a Real: C. Ronaldo a BL-visszavágón se játszhat?

2016.04.27. 08:34

Lehet, hogy Cristiano Ronaldónak a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntő jövő heti visszavágóját is ki kell hagynia, legalábbis a kedd esti 0-0-s első meccs után Zinedine Zidane nem tudott biztosat mondani sztárja visszatéréséről. 

A portugál játékos már a Real hétvégi bajnokiját is kihagyta combsérülése miatt, de arra lehetett számítani, hogy kedden már ott lesz a pályán, aztán a spanyolok legutóbbi edzésén kiderült, nem tudja vállalni a játékot, így a keretbe se nevezték. 

GettyImages-524599258

„Érzett valamit a legutóbbi edzésünk után a lábában, ezért nem játszott. Nem tudom biztosra mondani, hogy felépül a visszavágóra. Reméljük, hogy ő és Benzema is játszhat majd, de ki kell várnunk, hogy mi lesz" – mondta Zidane. 

Ronaldo nélkül érezhetően gyengébben megy a Realnak: a Rayo elleni hétvégi meccsükön kétgólos hátrányba kerültek, de végül fordítani tudtak, és 3-2-re nyertek. A keddi esti BL-meccsen is nagyon hiányzott a játéka a Realnak.

Ráadásul a madridi csapatnak a BL mellett a bajnokságban is kaparnia kell, mert három fordulóval a vége előtt a harmadik helyen áll, igaz az első Barcelona és a második Atlético Madrid csak egy-egy ponttal előzi meg.   • Hírek
  • Bankszámla