C. Ronaldo: Tudtam, hogy én lövöm a győztes gólt

2016.05.29. 08:33

A szombat esti Bajnokok Ligája-döntőben Cristiano Ronaldo lőtte a mindent eldöntő tizenegyest a hosszabbítás utáni tizenegyespárbajban az Atlético Madrid ellen, ezzel nyerte meg története tizenegyedik BL-címét a Real. 

A döntő után a portugál sztár arról beszélt, hogy számított erre a szerepre. "Be kellett lőnöm. Éreztem, hogy én fogom rúgni a győzelmet érő gólt, én kértem Zidane-tól, hogy hagyjon utolsónak a párbajban, és minden jól is alakult. Nagy este volt, életem harmadik BL-címét nyertem, ez egy álom".


Elmondta, hogy kiváló szezonon vannak túl, és a BL-t megnyerni mindig a legnehezebb. Most pihenni fog pár napot, aztán csatlakozik az Európa-bajnokságra készülő portugál kerethez.

Portugália a magyar csapattal, Ausztriával és Izlanddal szerepel majd egy csoportban, és Ronaldo azt mondta, így még motiváltabb lesz. "Nem ígérem, hogy megnyerjük az Eb-t, de hinnünk kell abban, hogy lehetséges. Kiváló edzőnk és keretünk van. A csoport nehéz, de teljesíthető, azután pedig bármi történhet".   • Hírek
  • Hírek