Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

Vardy madridi játékára nincsenek szavak

2017.04.13. 10:25

A Leicester 1-0-ra kapott ki az Atlético Madrid otthonában, amely még bizakodásra is adhat okot az angoloknak. Még a legfontosabb statisztikák sem mutatnak akkora különbséget, hiszen az Atlético négyszer, a Leicester kétszer találta el a kaput.

 

A legnagyobb differencia a támadójátékban volt. És ennek a negatív csúcsát James Vardy állította fel. Az újra formába lendülő csatár ezen a meccsen megjátszhatatlan volt, mintha ott sem lett volna. 

A Leicester 289 passzot regisztrált a meccsen, ennek a 73 százaléka, azaz 213 sikeres is volt.

Vardy ebből a 289-ből kettőt passzolt, mind a két passza rossz volt, azaz nem akadt használható átadása.

Volt még egy labdaérintése, kétszer követtek el ellene szabálytalanságot, egyszer ő volt szabálytalan, egyszer pedig lesre állították.

Vardy a Leicester-taktika és az Atleti-fölény áldozata lett, az angolok stratégiája annyi volt, hogy felrúgják neki a labdát, aztán hátha tud valamit kezdeni vele, de segíteni már nem értek fel a többiek, a spanyolok annyira benyomták őket.

Vardy 77 percet kapott, pedig az utóbbi időben egyre jobb formát mutatott. Február 27-e óta öt bajnoki gólt szerzett, a válogatott meccsen is betalált, és a Sevilla elleni BL-meccsen is eredményes volt. Az április 18-i visszavágón pedig nagy szükség lenne a góljára, hogy a Leicester továbbélje a Bajnokok Ligája-csodát.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft