16:00, November 29.
Ecuador 1
Szenegál 2
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 2
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 3
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29.
Irán 0
Egyesült Államok 1

Ramos színészkedését mindenki megette

2017.06.04. 08:48

Volt baja bőven a Juventusnak szombat este, a Real Madrid elleni BL-döntő második félidejében. A csapat legerősebbnek vélt egysége, a védelem összeomlott, három perc alatt kapott két gólt, amely indokolttá tette a cserét is, Barzagli helyére Cuadrado állt be. De azt sem a játékos, sem pedig az edzője nem gondolt volna, hogy a kolumbiai alig több, mint negyedórát tölt majd a pályán.

Cuadrado 11 perc alatt kapott két sárgát, a másodiknál a rutinos Sergio Ramos ellen, akkor páros lábbal becsúszva szerelte Cuadradot, majd egy remek színészi teljesítménnyel kiálllitatta a Juve-játékost.

A szerelésnél bemutatott mozdulat nem volt túl szabályos. Bár a labdát találta el, de akár ellenfele lábát is elkaszálhatta volna. Cuadrado nem törődött ezzel, felpattant és ment a labda után, miközben eltolta Ramost, aki látványosan összeesett, és még az egy méterre álló partjelző is megette a jelenetet.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy van olyan kameraállás, amelyen látszik, hogy Cuadrado rátapos Ramos lábára, tehát mérhetetlen ostobán viselkedett a juvés, de ettől még a spanyolnak nem kellett volna ilyen látványosan összeesni.

Ramos lapot sem kapott, Cuadrado viszont sárgát. A másodikat, ezzel tizenegy perc alatt kiállítatta magát, a Juventus pedig sorozatban az ötödik BL-döntőjét bukta el, a Real Madrid 4-1-es sikerrel az első lett, aki megvédte Bajnokok Ligája-címét.  • Tippek
  • Bankszámla