Jenő
-3 °C
6 °C

C. Ronaldo kihagyja a Real első kupadöntőjét

2016.07.12. 10:42

Térdszalaghúzódás, ez a diagnózisa Cristiano Ronaldónak, aki az Eb-döntő 8. percében sérült meg, és a 25.-ben kellett lecserélni többszöri, sikertelen próbálkozás után: folytatni akarta, de nem tudott futni.

Bal térdében sérült az oldalszalag a francia Payet belépője után, a súlyossága egyelőre nem tisztázott. A madridi As.com úgy tudja, négy hét múlva rendben lehet, a Marca kifejtősebb elemzése szerint lehet az hat-nyolc hét is. Valószínűbb, hogy az előbbi újságnak van igaza, ha húzódás, az kevesebb idő. Messinek tavaly részleges szakadása volt a térdében, és hat hetet kellett kihagynia.

Ami biztos, hogy Cristiano Ronaldo a Real Madrid augusztus 9-i, Sevilla elleni európai szuperkupadöntőjén még nem játszhat. A bajnokság 20-a körül indul, ha végül hat hét alatt gyógyul meg, az első egy-két fordulóból hiányozhat.

A portugál most majdnem három hét szabadságot kapott a Real Madridtól, július 31-én kell csatlakoznia a kerethez New Yorkban, ami akkoriban Amerikában edzőtáborozik, és játszik barátságos meccseket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?