Gyere, ideülhetsz két nagy játékos közé!

2017.01.13. 19:11 Módosítva: 2017.01.13. 20:20

Zlatan Ibrahimovicnak közismerten akkora az arca, hogy az egójának külön öltözőszekrénye van. Valahol tudják őt kezelni, valahol pedig nem, Mourinhónak a jelek szerint tökéletesen sikerül. A svéd szórja a gólokat az angol bajnokságban, a Manchester United pedig a gyötrelmes szezonkezdés után már ott liheg a BL-helyek közelében.

A formajavulásban Pogbának is hatalmas szerepe van, a francia rekordigazolás szintén döcögősen kezdte az évet, de az utóbbi meccseken mutatott teljesítményével igen kellemetlen helyzetbe hozta az őt korán temető kritikusait.

Túl azon, hogy mindketten óriási sztárok, további párhuzam kettőjük között, hogy Pogba sem megy a szomszédba egy kis önbizalomért, bár tetoválások helyett inkább a frizurájával vakít. De ő is szerelmes a saját nevébe, nem csoda, hogy eléggé egymásra találtak Manchesterben. 

Pogba, Henry és Zlatan a helyszínen
Pogba, Henry és Zlatan a helyszínen

Amit tökéletesebben nem is lehetne bemutatni, mint ebben a csütörtökön kijött videóban, amiben Zlatan és Pogba felszabadultan osztja egymást Thierry Henry legnagyobb örömére.

A dolog úgy kezdődött, hogy a jelenleg Sky-szakértő Henry interjúzott Zlatannal, Guardioláról és Mourinhóról beszélgettek, amikor Ibrahimovic kiszólt a kamerán kívülről leselkedő Pogbának, hogy ne ácsorogjon ott, inkább csatlakozzon hozzájuk. Mindezt persze a maga módján:

"Gyere, gyere! Ha akarsz két nagy játékos között ülni, akkor gyere ide."

Henry akkorát röhögött erre, hogy majdnem a székről is leesett, pedig Ibrahimovic még csak ekkor kezdett el belelendülni.

Gyere, és élvezd a pillanatot, ne szégyenlősködj! De itt csak hallgathatsz, nem beszélhetsz

– osztotta Pogbát, majd felszólította, hogy üljön le kettőjük közé. (Bár harmadik szék ugye nem volt, így marad a nem túl kellemes gugolás.)

Amikor Henry magához tért, ő is replikázott: Mourinho vagy Guardiola? - vetette oda Zlatannak. A svéd elmondta, hogy mindkettő nagy edző, de más személyiség, ő mindkettővel dolgozott, mindkettővel nyert, de az egyik sokkal jobban tudja motiválni, mint a másik.

"Tudod, miről beszélek!" – fejezte be a gondolatmenetet Henry-ra mutatva, akivel együtt játszottak Guardiola Barcelonájában. Majd látványos mozdulattal becipzárazta száját.

Az önkéntes némaság persze másodpercekig sem tartott, a teljes videót nem fordítanám le, de olyasmik hallhatóak még benne, hogy:

  • Ibrahimovic felajánlja Pogbának, hogy üljön a combjára, "ülj ide, ez a Pog-szék".
  • Pogba megkéri Henryt, szóljon már Ibrahimovicra, hogy engedje át neki a szabadrúgásokat. Zlatan: "Egyszer átengedtem, de nem rúgtad be. Jó volt, de nem ment be. Pedig nagyon drukkoltam. Mondtam, hogy egy esélyed van".
  • Pogba igyekezett visszavágni - "jó, hogy ilyen magabiztos, ilyenkor lövi a gólokat a csapatnak" –, de valószínű ő is érezte, hogy ebben a műfajban csak kisiskolás a svéd mellett.
  • Végül elmerültek a Pog-jelenségben, aminek a lényege, hogy minden, aminek köze van Pogbához, az Pog. Pog-interjú, Pog-kocsi, Pog-bajnokság, Pog-győzelem, Pog-pont.

Amikor Pogba elköszönt, Zlatan azzal engedte útjára, hogy "ideje volt, már így is sok nézőt veszítettünk miattad, ha elmész végre, megpróbálhatjuk visszaszerezni őket".

Ne hagyják ki a videót, mert a sok arcoskodásból mégis az jön át, valójában mennyire bírja egymást Pogba és Zlatan, és hogy mekkora húzás volt Mourinhótól összehozni őket. Meg hogy, ha a maguk módján is, de jó fejek.

Gyere, ideülhetsz két nagy játékos közé!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla