Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bombaigazolással kezdi majd a nyarat az MU

2017.02.02. 08:52 Módosítva: 2017-02-02 11:44:20

Igazán visszafogott volt a Manchester United a téli átigazolási időszakban. Olyannyira, hogy senkit sem vett, viszont eladta Morgan Schneiderlint és Memphis Depayt. Ahogy Jose Mourinho, a klub menedzsere megfogalmazta, tudják mit akarnak, és inkább a nyári átigazolásokra összpontosítanak. 

Már akkor szóba került Antoine Griezmann neve, most pedig a Telegraph írt arról, hogy az elvi megállapodás is megszületett a francia válogatott futballista átigazolásáról.

A lap francia forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Griezmann is szívesen igazolna az Old Traffordra, évente 15 millió font körüli összeg lenne a fizetése. Ugyanakkor Enrique Cerezo, az Atlético elnöke bevallotta, hogy foggal-körömmel fognak ragaszkodni a francia csatárhoz.

Griezmann szerződése 100 millió fontos kivásárlási záradékot tartalmaz, de nem valószínű, hogy ezzel együtt is meg tudják tartani legnagyobb értéküket. A Unitednél pedig úgy gondolják, hogy Paul Pogba mellett Griezmann még eredményesebb tud lenni.

Nem csak az lehet majd a döntő az átigazolásban, hogy a Manchester United képes és kész is egy üzletet finanszírozni, hanem az is, hogy Diego Simeone is távozhat rövidesen az Atletico kispadjáról. A szakember tavaly márciusban írt alá 2020-ig szoló szerződést, amelyet aztán szeptemberben váratlanul lerövidítettek 2018-ig. Griezmann szerződése 2021-ig érvényes.