Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mourinho felháborodottan távozik

2017.02.02. 15:37

A Manchester United edzője pont úgy reagál a kellemetlenebb újságírói kérdésekre, mint egy parlamenti folyosón elcsípett helyettes államtitkár. Megsértődik és lelép a francba.

A szerda esti, Hull City elleni szerény döntetlent követően a portugál alig burkoltan a játékvezetőre kente a kudarcot – ez is elő szokott fordulni vele –, majd amikor a riporter egyértelműsíteni akarta, hogy tényleg a bírót hibáztatja-e, durván beszólt neki, és otthagyta.

Ha nem ért semmit a futballhoz, minek van magánál mikrofon?

Vágta a meglepett kérdező arcába, aztán kalap, kabát.

Az angolos távozás az elmúlt két évben szinte a védjegyévé vált, rövid kereséssel is 5 olyan interjút találtunk, amikor idő előtt elköszönt, egyszer pedig fenyegetett vele, illetve egy alkalmat 2013-ból, amikor egy Bajnokok Ligája sajtótájékoztatóról vonult ki nagy dérrel-dúrral, a rosszul megválasztott kérdés után.

A távozások krónikája:

  • 2017. február 01. – Manchester United-Hull City 0-0 (végzetes kérdés: A bírónak szigorúbbnak kellett volna lennie?)
  • 2016. december 4. – Everton-Manchester United 1-1 (végzetes kérdés: Elégedett-e azzal, hogy szépen játszottak, csak nem vezetett eredményre?)
  • 2015. október 27. – Stoke City – Chelsea 1-1 (4-5 büntetőkkel) (végzetes kérdés: Hibáztak-e a Chelsea védőit a bekapott gólnál?)
  • 2015. szeptember 12. – Everton-Chelsea 3-1 (végzetes kérdés: Zavarja-e, hogy az Everton szurkolói cukkolni fogják Stones miatt? [akit sikertelenül próbált meg leigazolni a csapattól])
  • 2015 február 12. – Chelsea-Everton (végzetes kérdés: Fegyelmezetlenek voltak-e a játékosai, és ha igen, kapnak-e büntetést?)
  • 2015. február 11. – Chelsea-Everton 1-0 (csak fenyegetett vele) (végzetes kérdés: Ki kellett volna állítani Ivanovicsot?)
  • 2013. március 14. – Chelsea-Steaua 3-1 (végzetes kérdés: Miért nem játszott De Bruyne?)