Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zaza kikészült a mémesedett tizenegyesétől

2017.02.03. 17:57

Emlékeznek még a nyári futball-Eb-n az olasz Simone Zaza kihagyott tizenegyesére?

Ez volt az, aminél a németek elleni negyeddöntő párbajában rontott el, miután a végtelenségig kivárt, szinte helyben futva a rúgás előtt. 

Az olaszok elvesztették az emlékezetes párbajt, a németek mentek az elődöntőbe, Zaza tizenegyeséből pedig mém lett.  Most egy interjúban mesélte el, hogy mennyire megviselték a történtek. 

"Egész jól indult számomra 2016, de egyáltalán nem ért jó végét. Az a kihagyott tizenegyes sokáig kísértett. Az Európa-bajnokság után pocsékul éreztem magam, sokat fogytam. Nem is a vicces videók bántottak, már én is röhögök az egészen, hanem az, hogy az emberek hamis képet festettek rólam, mintha öntelt lennék" - mondta az olasz Gazzettának. 

A csatár elmondta, hogy a mérkőzés előtt nagyon mentek neki a tizenegyesek, és még a negyeddöntőben is sikerült elküldenie Neuert a rossz irányba, aztán a lelátóra bombázta a labdát. A történtek megviselték mentálisan is, aztán a nyár végén a West Hamhez került kölcsönbe, ahol viszont folyamatosan gond volt a kondijával. Januárban már távozott is, a Valenciának adta kölcsön a Juventus, de most már rendben van.