Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egyszerre ketten rúgtak gólt, megadták

2017.02.07. 12:30

A hondurasi bajnokságban minden megtörténhet, az egyszer biztos. Még az is, hogy az összes bíró elnézze, hogy a bajnoki rangadó utolsó pillanatában egy pályára rohanó szurkoló is gólt lőjön. Ezt is meg lehet adni.

A történet az Olimpia-Motagua rangadó utolsó percében, a hosszabbításban történt. Az Olimpia kétségbeesve harcolt az egyenlítő gólért. A ziccer is megvolt és Roger Rojas ballal szépen bombázott a felső léc alá. Közben a képen feltűnt egy félmeztelen drukker is, aki egy másik labdát vezetett fel, és közelről a kapuba gurított.

Az abszurd helyzetet tetézte, hogy a játékvezető semmi kivetnivalót nem talált az esetben, hiszen nyugodtan mutatott középre. Megadta a kétségtelenül szabálytalan gólt.

A videót elnézve az ember azt gondolná, hogy a bajnokságról, vagy kupagyőzelemről döntött volna a gól, de ez egy szimpla bajnoki volt, egy szimpla bajnokságban, annak is csak az ötödik fordulójában.