Ödön
2 °C
11 °C

Szóltak a drukkereknek, hányják el a havat, hogy kiverhessék az 1860-et

2017.02.09. 13:35

Szerdán nagy meglepetésre a harmadosztályú Sportfreunde Lotte bejutott a Német Kupa negyeddöntőjébe, miután 2-0-ra legyőzték hazai pályán az 1860 Münchent. Pedig nem sokkal a meccs előtt még az is bizonytalan volt, hogy egyáltalán meg tudják-e tartani a mérkőzést. Annyi hó esett ugyanis a csapat pályájára, hogy az kedden még így nézett ki:

A csapat éppen ezért a szurkolók segítségét kérte, hogy minél többen menjenek havat lapátolni. A drukkerek pedig mentek, így elég gyorsan sikerült letisztítani a pályát a szerdai kupameccs előtt, amit magabiztos játékkal nyert a Sportfreunde Lotte a másodosztályú ellenfelével szemben.

A drukkerek és a csapat közös jutalma, hogy a következő körben a Borussia Dortmundot fogadhatják a vidéki ministadionban. A meccset február 28-án vagy március 1-én rendezik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?