Valér
-1 °C
0 °C

Nem akarja látni, mi történt a Barcelona védőjének bokájával

2017.02.11. 19:07

A Barcelona szélső hátvédje, Aleix Vidal ritka csúnya bokasérülést szenvedett az Alaves elleni mérkőzésen. A Barcelona 6-0-ra nyerte az összecsapást, ám a katalánok örömét beárnyékolja, hogy a meccs 84. percében valószínűleg az egész szezonra elveszítették egyik játékosukat.

A Barca spanyol hátvédje egy hosszúra sikerült beadás után futott ki a szélre, ám még mielőtt elérhette volna a labdát, az Alaves kilométerekről bevetődő játékosa irtózatos erővel letarolta. Lehet, hogy a labdát érintette először, de ettől még botrányosan sérülésveszélyes megmozdulás volt, ráadásul mindezt az ellenfél 6-0-ás vezetésénél, szóval nagy szükség nem volt rá.

Mondjuk az is elég érthetetlen, hogy a játékvezető miként inthetett továbbot, illetve az a szenvtelen arc sem valami szimpatikus, ahogy a sérülést látva cserét jelzett a kispadnak. Merthogy a baj rögtön látszott, ugyanis Vidal bokája derékszögben állt az eset után.

Itt a videó, amit utólag inkább nem nézett volna meg (azért annyira nem brutális, mint Véber György bokatörése).

Aleix Vidal számára egyébként az Alaves egyet jelent a katasztrófával. Az idei bajnokság harmadik fordulójában ő lett az Alaves elleni hazai vereség egyik bűnbakja, és ezzel hosszú időre kikerült a csapatból (amibe előtte se nagyon tudta beverekedni magát rendszeresen). Az új évben aztán kezdett egész sokat játszani, egészen a mai meccsig.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!