Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy játékos nagyobb, mint a Barca

2017.02.17. 16:39

A 2010 óta a Barcelonában futballozó Javier Mascherano szerint Lionel Messi felbecsülhetetlen értéke a klubnak, aki minden korábbi Barca-ikonnál többet ér. 

Több fontos futballista játszott a Barcelonánál az utóbbi években, akik beírták magukat a klub történetébe, de hiba lenne azt gondolni, hogy amikor távoznak, annak a klub issza meg a levét. Nem így van, mert a klub minden játékosnál nagyobb. Kivéve egyetlen embert, Lionel Messit 

- mondta Mascherano a legnagyobb sztárjukról a klub hivatalos magazinjának. Messit egyébként a klub és a sportág történetének legjobbjának tartja. 

Szerinte Messi és a Barcelona kapcsolata még sokáig fog tartani, mert mindkét fél számára előnyös, és amúgy sem tudná elképzelni, hogy egy másik klubban játsszon a támadó. 

Mascherano arról is beszélt, hogy egyszer majd szívesen edzősködne, de csak akkor fogja erőltetni, ha úgy érzi, tényleg képes tudását átadni a játékosoknak. 

A Barca nehéz napokat él át, története egyik legnagyobb BL-vereségét szenvedte a csapat kedden, aminek oka lehetett az edző és a Messi vezette játékosok közti viszony is.