Árpád
-2 °C
4 °C

Pintér Attila: Gondolkodjanak el, akik Pintér Attilát cikizik

2017.02.18. 09:52

Az év edzőváltása volt, amikor Pintér Attila az NB I.-es Mezőkövesdtől az NB II.-es Felcsúthoz igazolt. Az M4 Sportnak elmondta, mik mozgatták, és azt is, hogy kik szeretik és kik nem szeretik Pintér Attilát. Pintér Attila itt beszélt Pintér Attiláról. 

  • Pintér már Mezőkövesdre sem akart menni, még nem látta idejét a futballba való visszatérésének, de családján keresztül meggyőzték, a Mezőkövesdnél is ugyanazt érezte, mint most a Felcsútnál, hogy őt akarják „Nem érzed, hogy csak benned bíznak, hogy csak veled gondolják el a jövőt?"
  • „Azok a játékosok, akik eredményt akarnak elérni, szeretnek Pintér Attilával dolgozni, akik pedig nem akarnak eredményt elérni, csak a pénzt fölvenni, hogy a zsebük tele legyen, azok pedig természetesen nem szeretik Pintér Attilát."
  • „Nagyon sok embernek el kell gondolkodnia, akik Pintér Attilát cikizik vagy bántják, hogy mi a véleménye a játékosoknak. Pintér Attilát sokan negatív dolgáról próbálják meg beállítani, nem arról, hogy a munkában hisz, és azokban a játékosokban, akik tenni akarnak a magyar labdarúgásért.
  • „Meg kell nézni, hogy egy kínai csapatnál, vagy a Dinamo Kijevnél milyen fegyelem van. Fegyelem nélkül nem lehet eredményt elérni. Ha egy játékos fegyelmezetlen az edzésen vagy az öltözőben, akkor fegyelmezetlen lesz a mérkőzésen is. Ez alap. Érdekes, hogy ha más jön, és megköveteli a fegyelmet és a munkát, akkor az egy fantasztikus ember. Pintér Attila meg, azt mondják, mit akar már megint?"

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?