Vilhelmina
12 °C
28 °C

Pintér Attila: Gondolkodjanak el, akik Pintér Attilát cikizik

2017.02.18. 09:52

Az év edzőváltása volt, amikor Pintér Attila az NB I.-es Mezőkövesdtől az NB II.-es Felcsúthoz igazolt. Az M4 Sportnak elmondta, mik mozgatták, és azt is, hogy kik szeretik és kik nem szeretik Pintér Attilát. Pintér Attila itt beszélt Pintér Attiláról. 

  • Pintér már Mezőkövesdre sem akart menni, még nem látta idejét a futballba való visszatérésének, de családján keresztül meggyőzték, a Mezőkövesdnél is ugyanazt érezte, mint most a Felcsútnál, hogy őt akarják „Nem érzed, hogy csak benned bíznak, hogy csak veled gondolják el a jövőt?"
  • „Azok a játékosok, akik eredményt akarnak elérni, szeretnek Pintér Attilával dolgozni, akik pedig nem akarnak eredményt elérni, csak a pénzt fölvenni, hogy a zsebük tele legyen, azok pedig természetesen nem szeretik Pintér Attilát."
  • „Nagyon sok embernek el kell gondolkodnia, akik Pintér Attilát cikizik vagy bántják, hogy mi a véleménye a játékosoknak. Pintér Attilát sokan negatív dolgáról próbálják meg beállítani, nem arról, hogy a munkában hisz, és azokban a játékosokban, akik tenni akarnak a magyar labdarúgásért.
  • „Meg kell nézni, hogy egy kínai csapatnál, vagy a Dinamo Kijevnél milyen fegyelem van. Fegyelem nélkül nem lehet eredményt elérni. Ha egy játékos fegyelmezetlen az edzésen vagy az öltözőben, akkor fegyelmezetlen lesz a mérkőzésen is. Ez alap. Érdekes, hogy ha más jön, és megköveteli a fegyelmet és a munkát, akkor az egy fantasztikus ember. Pintér Attila meg, azt mondják, mit akar már megint?"