Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zlatan: Olyan vagyok, mint Indiana Jones

2017.02.18. 08:49

Karrierje 17. mesterhármasát jegyezte csütörtökön Zlatan Ibrahimovic, amikor a Manchester Uniteddel 3-0-ra verték a St. Etienne-t az Európa Ligában. Ráadásul mindezt úgy, hogy a gólokért futnia sem kellett, volt két pontrúgás, egyet meg öt méterről pofozott be. A zöld mezes francia csapat amúgy is az egyik kedvence, már 17 gólt lőtt nekik pályafutása alatt.

Lőttem már nekik pár gólt, de nem készülök külön az ellenfelekre, csak próbálom tenni a dolgom, azt csinálom, amiben jó vagyok

- értékelte magát Zlatan.

2013 óta ő az első ManUnited-futballista, aki egy szezonban 20 gól fölé jutott, 23-nál jár, és azt ígéri, nem fog lassítani.

Sok meccsünk van még, bízom benne, hogy összejön még pár gól.

És ha így folytatja, pár kupa is: jövő vasárnap döntőznek a Ligakupában, versenyben vannak az EL-ben és az FA Kupában is.

Nekem minden trófea hihetetlen. Akik követnek, tudják, hogy sok helyen játszottam, de mindig a maximumot nyújtom. És bármerre megyek, (mindig) nyerek, vagyis olyan vagyok, mint Indiana Jones

- hasonlította magát a kvázi szuperhőshöz a svéd.