Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dárdai kiakadt a hat perc hosszabbításon: Ez a Bayern-bónusz

2017.02.19. 08:55

A Hertha BSC-nek nem sok hiányzott a bravúrhoz: a Bayern München ellen 1-1-gyel zárult szombati bajnokin csak a 96. percben tudott egyenlíteni a vendég müncheni csapat.

A Hertha-edző Dárdai Pálnak meg is volt a véleménye erről, miután a játékvezető az ötperces hosszabbításra is rátett még, és ennek köszönhetően szerzett gólt a Bayern.

"A csapatom nagyszerű volt, és több lehetőségünk is adódott, hogy megszerezzük a második gólt, de nem jött össze. Sajnos nagyon sok volt a ráadás, ez egy bónusz volt a Bayernnek. Ez nem egy kupameccs, ahol 120 percig játszunk, sajnálom, de öt perc után le kellett volna fújni a meccset" - mondta a magyar edző.

Az ötperces hosszabbítás alatt kettőt is cserélt a Hertha, ez lehetett az oka, hogy Patrick Ittrich bíró nem fújta le azonnal a meccset az öt perc hosszabbítás lejártakor. 

A Bayern München-edző Carlo Ancelotti is kiakadt az egyenlítő gól után, de azért, mert őt inzultálták a hazai szurkolók. "Igen, beintettem a szurkolóknak, mert valaki leköpött engem" - nyilatkozta a Bildnek a lefújás után.