Vazul
11 °C
25 °C

Dárdai kiakadt a hat perc hosszabbításon: Ez a Bayern-bónusz

2017.02.19. 08:55

A Hertha BSC-nek nem sok hiányzott a bravúrhoz: a Bayern München ellen 1-1-gyel zárult szombati bajnokin csak a 96. percben tudott egyenlíteni a vendég müncheni csapat.

A Hertha-edző Dárdai Pálnak meg is volt a véleménye erről, miután a játékvezető az ötperces hosszabbításra is rátett még, és ennek köszönhetően szerzett gólt a Bayern.

"A csapatom nagyszerű volt, és több lehetőségünk is adódott, hogy megszerezzük a második gólt, de nem jött össze. Sajnos nagyon sok volt a ráadás, ez egy bónusz volt a Bayernnek. Ez nem egy kupameccs, ahol 120 percig játszunk, sajnálom, de öt perc után le kellett volna fújni a meccset" - mondta a magyar edző.

Az ötperces hosszabbítás alatt kettőt is cserélt a Hertha, ez lehetett az oka, hogy Patrick Ittrich bíró nem fújta le azonnal a meccset az öt perc hosszabbítás lejártakor. 

A Bayern München-edző Carlo Ancelotti is kiakadt az egyenlítő gól után, de azért, mert őt inzultálták a hazai szurkolók. "Igen, beintettem a szurkolóknak, mert valaki leköpött engem" - nyilatkozta a Bildnek a lefújás után.