Árpád
-2 °C
4 °C

Röhögjön (vagy sírjon) a Fradi százmilliós igazolásain

2017.02.26. 13:22 Módosítva: 2017-02-27 06:49:00

Biztos a tavaszi idényeleji forma, a nagy tét, a csapatépítés korai fázisa, na meg a szokatlanul átlagos februári időjárás nyomta rá annyira a bélyegét a magyar élvonal két sztárcsapatának találkozójára, hogy az első másodperctől az utolsóig nézhetetlen mérkőzést produkáltak.

Nagyjából hasonló szenvedés volt futballra várni a meccsen, mint egy hátára fordult bogár kilátástalan küzdelmét figyelni kilencven percen át.

De minden hiábavaló párhuzam helyett inkább mutatnék két jelenetet, ami tökéletesen összefoglalja, hogy micsoda spektákulumot varázsoltak a sztárokkal teletűzdelt csapatok a Groupama Aréna európai hírű gyepére, elkápráztatva a majd félháznyi publikumot.

Oliver Hüsing, a nyáron 300 ezer euróért (100 millió forint) szerzett német védő a támadások építéséből is kiveszi a részét (bár ne tenné).

Amadou Moutari az Anzsitól érkezett. Valószínűleg ő sem volt olcsóbb, sőt, de hogy miért érte meg az árát, abból szombat este nem sok minden látszott.

Lehet csak én vagyok a pesszimista, de most nem teljesen érzem, idén nyáron miként hódítjuk meg Európát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?