Hatalmas volt az ijedtség Fernando Torres fejsérülése után

2017.03.02. 23:07 Módosítva: 2017.03.02. 23:27

A csütörtök esti Deportivo La Coruna-Atlético Madrid spanyol bajnoki mérkőzésen nagy volt az ijedtség, amikor Fernando Torres a földre zuhant egy fejpárbaj után. A futballistát a meccs hajrájában hátulról lökték meg, és nagyon rosszul fogott talajt, csúnyán beverte a fejét.

A csapattársak és az ellenfelek rögtön látták, hogy baj van, igyekeztek segíteni rajta, a többiek pedig vadul integettek az orvosi stábnak, hogy gyorsan jöjjenek. Volt olyan atléticós, aki a sírás határán volt, és elfordult.

Az eszméletlen Torrest nem sokkal később nyakmerevítőben hordágyra rakták, és azonnal kórházba szállították. Spanyol lapok szerint azóta szerencsére magához tért, beszélt is, de megfigyelésre bent fogják tartani az éjszakára, az állapota stabil. A vizsgálatok azt is kiderítették, hogy nincs komolyabb nyaki vagy feji sérülése, írta a klub Twitterén. 

Az Atlético-edző Diego Simeone azt mondta az 1-1-gyel zárult bajnoki után, hogy a kispadról is hallotta a csattanást, és mindannyian nagyon aggódtak a támadóért. 

A játékos kórházi ágyáról üzent Twitteren, azt írta, mindenkinek köszöni a támogatást és az üzeneteket. Szerencsésen megúszta az ijesztő esést, és reméli, hogy mielőbb visszatérhet.

A csatárt pénteken ki is engedték a kórházból az esti megfigyelés után.

Primera División, 25. forduló:

Sevilla-Athletic Bilbao 1-0 (1-0)

Deportivo La Coruna-Atlético Madrid 1-1 (1-0)  • Hírek
  • Hírek