Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C

Németh bravúrpontokat szerezne Ronaldóék ellen

2017.03.09. 11:39

Németh Krisztián, a katari al-Garafa SC magyar válogatott futballistája szerint képesek lehetnek meglepetést okozni március 25-én Lisszabonban, a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn. 

A csatár az M4 Sport Sportreggeli műsorában nyilatkozta, hogy fontos meccs következik, és mindenki tudja, hogy az Európa-bajnok Portugália az esélyes, de a magyar csapat már bizonyította, hogy képes bravúrpontokat szerezni.

"Reméljük, hogy minimum marad a két pont különbség a két csapat között vagy esetleg meg tudjuk őket előzni. Mindkét válogatottnak fontos ez a mérkőzés, mindkét csapat győzelemre fog játszani" - mondta a 30-szoros válogatott játékos. A csoportot jelenleg Svájc vezeti 12 ponttal, a második portugáloknak kilenc, a harmadik magyaroknak hét pontja van.

Németh Krisztián beszélt azokról a sajtóértesülésekről is, hogy esetleg a skót Glasgow Rangershez igazol. "Még egy év hátravan az itteni szerződésemből, tehát ki kellene engem vásárolni. Jelen pillanatban ez nem reális" - mondta, de megjegyezte, hogy nyártól elég alacsony lesz a kivásárlási ára, akkor várható változás.

A magyar válogatott közben megtartotta 27. helyét a FIFA legfrissebb világranglistáján. (MTI)