Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bunda lehetett a Barca B 12 gólos győzelme

2017.04.04. 20:42

A spanyol rendőrség őrizetbe vette Filippo Vito Di Pierrót, a harmadosztályú Eldense futballcsapatánakk olasz vezetőedzőjét, mert felmerült a gyanú, hogy a Barcelona B ellen elszenvedett 12-0-s vereség előre megbeszélt eredmény volt, írja az MTI.

A súlyos vereség után néhány játékos tett panaszt a trénerre a klubelnöknél, aki ezután kezdeményezte az olasz befektetőkkel nemrég megkötött tulajdonosi szerződés felbontását, továbbá ideiglenesen felfüggesztette a klub sporttevékenységét.

barcelona-b.vadapt.767.high.0

Az Eldense támadója, Cheikh Saad a vereség után a helyi sajtónak elárulta: négy csapattársa volt beszervezve, de neveket nem említett. Állítása szerint az volt a kérés, hogy a félidőben 0-8-ra álljanak, a végeredmény pedig 0-12 legyen. A valóságban aztán minden így is történt, az utolsó gól a 91. percben született.

„A végén kiderül majd minden" - mondta Saad, aki nem volt hajlandó pályára lépni a mérkőzésen.

David Aguilar klubelnök a történtekről úgy nyilatkozott: az egyik játékosa jelezte, hogy fogadási csalás készül a Barcelona B elleni bajnokin. Ezt a gyanút erősíti, hogy az edző olyanokat tett be a csapatba, akik nemj játszottak rendszeresen.