Gusztáv
3 °C
6 °C

Bunda lehetett a Barca B 12 gólos győzelme

2017.04.04. 20:42

A spanyol rendőrség őrizetbe vette Filippo Vito Di Pierrót, a harmadosztályú Eldense futballcsapatánakk olasz vezetőedzőjét, mert felmerült a gyanú, hogy a Barcelona B ellen elszenvedett 12-0-s vereség előre megbeszélt eredmény volt, írja az MTI.

A súlyos vereség után néhány játékos tett panaszt a trénerre a klubelnöknél, aki ezután kezdeményezte az olasz befektetőkkel nemrég megkötött tulajdonosi szerződés felbontását, továbbá ideiglenesen felfüggesztette a klub sporttevékenységét.

barcelona-b.vadapt.767.high.0

Az Eldense támadója, Cheikh Saad a vereség után a helyi sajtónak elárulta: négy csapattársa volt beszervezve, de neveket nem említett. Állítása szerint az volt a kérés, hogy a félidőben 0-8-ra álljanak, a végeredmény pedig 0-12 legyen. A valóságban aztán minden így is történt, az utolsó gól a 91. percben született.

„A végén kiderül majd minden" - mondta Saad, aki nem volt hajlandó pályára lépni a mérkőzésen.

David Aguilar klubelnök a történtekről úgy nyilatkozott: az egyik játékosa jelezte, hogy fogadási csalás készül a Barcelona B elleni bajnokin. Ezt a gyanút erősíti, hogy az edző olyanokat tett be a csapatba, akik nemj játszottak rendszeresen.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!