Auguszta
-3 °C
2 °C

Kivették a féket, pompás gólokkal robog a Barca

2017.04.05. 20:42

Barca-Sevilla-rangadót rendeztek szerda este a spanyol bajnokság 30. körében, a második fogadta a negyediket.

A Barcában újra kezdett Andréd Iniesta, a sokat szidott André Gomes helyett, és ez nagyon meg is látszott a játékukon.

Messi a negyedik percben lécet lőtt, és bár az első félidő ziccerét N'Zonzi rontotta el - Ter Stegen védett -, utána gyorsan berámolt hármat a hazai csapat.

Messi elfutása és beadása után a védőről felpattanó labdát Luis Suarez húzta be, hátra dőlve. Az uruguayi meglökte a védőjét, de a bíró nem fújt, ahogy pár perccel korábban sem, amikor őt rántották le a tizenhatoson belül.

Szép kontrát vezettek a másodikhoz. Rakitic hozta a labdát, tökéletesen indította Neymart, aki az ötösön is megverte a védőjét, de kicsit hosszan gurított keresztbe. Suarez ügyesen elcsípte, visszapasszolt, Messi pedig a bal alsóba gurított. Nem volt az igazi a lövés, mert a jobb lábát használta, de Rico kapus segítségével bement.

A következőt is az argentin lőtte: a labdát kifejelték a védők, pechjükre Messi érkezett, és bár kissé eltörte, lerúgta a labdát a földre, az besuhant a kapu bal oldalába.

3-0 volt a szünetben, annyi lett a vége is, a második félidőben látványosan visszavettek. A Real is győzött, így maradt a két csapat között a különbség a tabellán.