Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C

Verekedés miatt félbeszakadt a legmagyarabb szlovák bajnoki

2017.04.08. 16:36 Módosítva: 2017.04.08. 17:29

A magyar közszolgálati sporttévé rendhagyó módon közvetíti a DAC-Slovan szlovák derbit, amit a Slovan szurkolói az első negyedóra végén egy nagyobbacska bunyóval ünnepeltek meg.

A vendégszurkolók a rendfenntartókkal kerültek összetűzésbe, és emiatt egy rövid időre félbe is kellett szakítani a meccset.

Elkezdték a székeket feltépni és bedobálni a pályára, ekkor mentek be a rendőrök a szektorba, őket is megdobálták, mire a rendfenntartók gázspray-vel feleltek, és kiszorították a slovanosokat.

A balhéból végül a vendégek jöttek ki rosszabbul, mivel a mérkőzésre meglehetősen nagy létszámban és felkészültséggel készülő rendőrség kiürítette a verekedők szektorát.

A lelátón tehát 1-0 arányban a rendezők nyerték az első félidőt, a pályán viszont 0-0 volt az állás, nemcsak a szünetben, de egészen a rendes játékidő végéig. A ráadásban viszont érkezett Pavol Safranko, aki a mennyországba lőtte a telt házas dunaszerdahelyi stadiont.

Arról, hogy mit keres egy szlovák bajnoki a magyar televízióban, ebben a cikkben írtunk bővebben.

A Parameter.sk információi szerint egy rohamrendőr és több Slovan-szurkoló is megsérült az összecsapásban, utóbbiakat vérző fejjel vezették ki a stadionból.  • Vennék
  • Hírek