Bernadett
0 °C
4 °C
Swaney Elizabeth
hétfő 02:00
Swaney Elizabeth
Szabadstílusú sí

Messi akkor is eldöntené a meccset, ha otthon vacsorázik

2017.04.24. 09:52

Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője szerint nem érdemeltek vereséget a Barcelona elleni El Clásicón, írja az MTI.

„Semmi okunk nincs az örömre. Nagyon csalódott vagyok, mert nem érdemeltünk vereséget, de ezúttal nem használtuk ki a lehetőségeinket. Nem voltunk elég okosak az egyenlítés után, annak ellenére mentünk előre a harmadik gólért, hogy csak tízen voltunk a pályán" – nyilatkozta az edző. Zidane ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy bár vereséget szenvedtek, a sorsuk továbbra is a saját kezükben van.

Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője Lionel Messit dicsérte, aki tétmeccsen 500. gólját szerezte, az argentin támadó lőtte a győztes gólt a 92. percben. „Ő a történelem legjobb játékosa, ő jelentette a különbséget. Talán még akkor is így lett volna, ha csak otthon vacsorázik a meccs ideje alatt. A csapatom az utolsó pillanatig küzdött, így elégedett vagyok. Meg fogjuk ünnepelni a sikert, hiszen így a szezon végéig harcban lehetünk a bajnoki címért, ráadásul nem mindennapos, hogy a 92. percben szerzett góllal győzöl a Bernabéuban" - nyilatkozta a katalánok szezon végén távozó mestere.

„Leo nagyszerűségével nem tudunk betelni. Megtiszteltetés, hogy a csapattársai lehetünk, hatalmas áldás ő a klubnak" – dicsérte játékostársát a csapatkapitány Andres Iniesta.

A Barcelona öt fordulóval az idény vége előtt jobb gólarányának köszönhetően átvette a vezetést a spanyol bajnokságban, igaz, a Real egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.