Duplán háttal adott tökéletes gólpasszt adott a Bordeaux klasszisa

2017.05.07. 11:29

Jaroslav Plasil, a francia bajnokság cseh válogatott veteránja, aki legszebb szezonjait a BL-döntős Monacóban töltötte, ritkán látható gólpasszt osztott ki a Saint-Étienne elleni mérkőzésen.

Plasil egy kissé laposra sikerült beadásra érkezve rögtönzött zseniálisan, és a labda alá hajolva a hátával továbbított a hosszú oldal felé, mértani pontossággal a csatár lábára. Gaetan Laborde-nak nem is marad más dolga, mint harminc centiről a kapuba lőni a labdát.

A megoldás kapcsán természetesen Ronaldinho jut mindenki eszébe először, aki itt például Giulynak adott tökéletes gólpasszt háttal. Érdekesség, hogy a francia támadó szintén tagja volt a Plasil-féle monacói (majdnem) aranycsapatnak.

(via Csakfoci)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás