Eleonóra
-1 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

Nem állt fel a London-terror miatti gyászszünetre a szaúdi válogatott az ausztrálok ellen

2017.06.08. 14:19

Nem állt össze az Ausztrália-Szaúd Arábia vb-selejtező előtt a vendégcsapat, mikor a hétvégi, londoni terrortámadás áldozataira emlékeztek egy néma perccel.

Az ausztrálok összekapaszkodtak, a szaúdiak viszont még a bírói unszolásra sem voltak hajlandóak összeállni. A 3-as számú játékos feltett kezével mintha azt mutatná, ő nem tud mit kezdeni a többiekkel. Volt olyan szaúdi, aki megállt a pályán, és hátra tett kézzel csatlakozott a megemlékezéshez, de volt, aki melegített tovább, vagy a fűzőjét kötötte.

A Telegraph jelentése szerint a szaúdi kispadnál se álltak össze, miközben az ausztrálok ott is összekapaszkodtak. A dolog elég kínos lehet a szaúdi szövetségi kapitánynak, a holland Bert van Marwijknek.

A meccset Ausztrália 3-2-re nyerte.

(Juric kettő és Rogic góljaival győztek az ausztrálok, ezzel nyolc forduló után pontszámban beérték Szaúd-Arábiát, de a biztos továbbjutáshoz még meg is kellene előzniük őket. A csoportban az egy meccsel kevesebbet játszó Japán vezet, de csak jobb gólkülönbséggel, az első háromnak 16-16 pontja van.)