Fülöp, Evelin
EUR 392,46 Ft
USD 366,88 Ft
13 °C
27 °C

Robben: Közeleg a vége

2017.06.16. 07:42

Arjen Robben, a Bayern München holland futballistája elárulta, hogy egyre többet gondol pályafutásának végére, és már azt is tudja, mihez kezd utána.

Egyre többször gondolok arra, hogy mi lesz velem, ha vége. Ez is egy jel, hogy közeleg a befejezés

- nyilatkozta a 33 éves szélső a Kickernek.

Robben 2004-ben hagyta el Hollandiát. Előbb a Chelsea, majd a Real Madrid légiósa volt, 2009 óta pedig a Bayern Münchennél van. A 92-szeres holland válogatott szerződése 2018. június 30-án jár le.

Robben a Bayern idei bajnokságát ünnepli
Robben a Bayern idei bajnokságát ünnepli

Mindenekelőtt egy nagyon nyugodt fél évet szeretnék, távol a futballtól és semmit sem csinálni. Biztosan visszamegyek Hollandiába, azon belül is Groningenbe és a szülővárosomba.

A szélső pályafutása elején hat évet töltött el a Groningennél - ebből kettőt már a felnőttek között -, a klub színeiben mutatkozott be az élvonalban.

Szoros kapcsolatban vagyok a klubbal, talán akad majd ott valami nekem

- mondta Robben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás